14. oktoober 2013

TEEME ISE LÄPAKALE ALUSE


Kuna mu sülearvuti kippus tihti ülekuumenema, sai seda natuke tolmust puhastatud, kuid tulemust nagu eriti ei olnud.  Samas teadsin, et igas mõttes on parem, kui läpakas on ikka spetsiaalse aluse peal, veel parem, kui see alus oleks jahutusega.
Aga nagu mulle omane, üritan ma nii palju kui võimalik asju ikka ise teha. Nuputasin ja nuputasin ja ühel hetkel lõigi peas nö. lambi põlema. :) Kõik vajaminev materjal oli kodus olemas ja ei jäänudki muud kui näpud tööle. :)

Vaja läheb.: KIIRKÖITJAT, PAPIRIBA, LIIMI, TEIPI, VAIBANUGA,
Esmalt kinnita kiirköitja kaaned tugeva teibiga kokku. Tõmba kohe mitu ringi peale, et servad lahti ei tuleks. Lõika papiriba sama pikk kui on köitja külgmine (kinni teibitud) serv. Murra papiriba pikkupidi pooleks ja kinnita teibiga köitja serva külge. Seda on vaja selleks, et läpakas aluse pealt maha ei libiseks.

Kui on soovi, siis kaunista alus - liimi see üle mingi tapeedi või pakkepaberiga vmi. Seejärel vaata üle oma läpaka tagumine külg- kus asuvad sellel ventilatsiooniavad ja lõika alusele need avad sisse.
                                                              JA SELLINE SEE SAIGI:

Nüüd saab õhk kenasti läbi käia ja läpakas pole enam kordagi üle kuumenenud. Samas on see mõnusa kalde all ja palju mugavam on trükkida.
Minu  ise tehtud, hästi tehtud "jahutusega" sülearvuti alus. :)

Tänan külastamast!

3 kommentaari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...